Feminismes

Assemblea Nacional de Dones

Assemblea de Dones
Assemblea de Dones
En aquests dies d'intenses emocions i d'indignació,  acompanyades per l'intens record pels nostres exiliats, presos i represaliats, i molt especialment per l'enyorança de la Marta Rovira, la Carme Forcadell, la Dolors Bassa i la Meritxell Serret, i la immensa tasca política i social que han fet i fan des de la presó i l’exili, renovem el nostre compromís per la feminització del partit i la nostra lluita per la República feminista. 
 
I forma part d'aquest compromís la celebració de l'Assemblea Nacional de Dones d'Esquerra, que enguany tindrà lloc el proper dissabte 24 de novembre a Cambrils. Volem que l’Assemblea sigui el punt de trobada obert per totes les dones militants, simpatitzants i amigues del partit, per poder treballar juntes i establir les bases de la República feminista que volem. Sentirem les veus de totes les nostres exiliades i preses, i teixirem xarxes de suport, complicitats i sororitat que ens permetin afrontar els durs moments que vivim i els mesos que vindran.
 
Així mateix, hem de recordar que el diumenge 25 de novembre és el dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones i hi haurà mobilitzacions a diferents punts del territori. És fonamental que hi siguem i reivindiquem l’eradicació de les violències masclistes, una xacra que ens afecta a totes i que no podem seguir tolerant.
 
Per una República lliure de violències masclistes!
 
 
Vicesecretaria General de les Dones
Esquerra Republicana
dones@esquerra.cat