Esports

Comiat

Josep Saguer
Josep Saguer
Han passat quatre anys des que l’actual Executiva va començar a gestionar la Comissió Sectorial d’Esports d’ERC. Són quatre anys intensos al servei de l’esport, dels esportistes i del teixit associatiu esportiu català; i n’estem satisfets. Durant aquest temps hem treballat per intentar resoldre els problemes de l’esport català, que són importants i majoritàriament provinents de les actuacions del Govern central (només cal recordar les revisions de la Seguretat Social, la llicència única, l’impost de societats, el Pla Nacional de Comptabilitat, la Llei de transparència...)

Hem definit el model esportiu de la futura República Catalana i hem treballat amb el nostre diputat al Parlament de Catalunya, l’amic Albert Donés, per dur a terme les actuacions parlamentàries necessàries per a la millora del nostre esport; així com amb en Joan Tardà quan eren temes dependents del Govern Central.

Personalment, vull reconèixer la feina i la contribució dels membres de l’Executiva, que han aportat les seves opinions, el seu treball i les seves idees respecte als temes que s’han treballat a la Sectorial. Voldria fer un esment especial a l’Ignasi Doñate, que ha treballat constantment i ens ha aportat els seus amplis coneixements en els aspectes més tècnics relacionats amb la legislació esportiva.

I ara arriba el relleu. El dimecres 20 de gener, l’assemblea sectorial elegirà una nova executiva que segur que treballarà amb la mateixa il·lusió, en aquests moments tan transcendentals, per l’esport català. Tindrà, per descomptat, tot el nostre suport.

Molta sort!


Josep Saguer i Ricart