Feminismes

Paraules de la Dolors i la Carme des de la presó d'Alcalá-Meco

Carme Forcadell i Dolors Bassa
Carme Forcadell i Dolors Bassa
Som moltes les que amb pena i alegria alhora, anem rebent cartes de les nostres estimades i enyorades preses. Us compartim algunes de les paraules que ens fan arribar.

Dolors Bassa: “És un moment difícil. Encara que compartiu dolor, ràbia i enuig us demano a totes les dones d’ERC que feu un pas endavant. Conjureu-vos en tot. Aconseguiu aquella sororitat de la que tant hem parlat.”

Carme Forcadell: ”Estic convençuda que les dones d’ERC continuareu treballant per una societat sense discriminacions ni desigualtats i que lluitareu sense treva per feminitzar el partit. Dona les gràcies a totes les companyes d’ERC i a les nostres amigues feministes pel suport.

Estic convençuda que res no serà en va i que tot el patiment i solitud ens farà més fortes com a dones i com a país. Confio plenament en el país, en la gent i en les dones catalanes.”


Conjurem-nos doncs a treballar incansablement per ser dignes de les seves paraules i esperances, perquè elles no caiguin en l’arraconament ni en l’oblit. Reivindiquem de manera expressa totes les preses i exiliades, organitzem acte de record, parlem-ne a les xarxes, escrivim cartes. Es mereixen tot això i molt més.


Vicesecretaria general de les Dones
Esquerra Republicana
dones@esquerra.cat