Justícia

Nova executiva de la sectorial de Justícia

Assemblea de Justícia
Assemblea de Justícia
El dissabte 29 de febrer, al local d'ERC Ciutat Vella, es va celebrar l'assemblea de la sectorial de Justícia per a escollir el nou equip al capdavant de la sectorial.
 
La Sara Bailac, vicesecretària general d'Acció Política, i el Jordi Castellana, secretari nacional de Política Econòmica i Treball, van donar la benvinguda i van encoratjar al nou equip a donar resposta als reptes de la justícia del segle XXI.
 
Tot seguit, l'assemblea, per unanimitat va reescollir com a president a en Jordi Montanyà i a la nova secretària general, la Núria Sànchez March, que van presentar els punts bàsics del pla de treball amb la voluntat de fer salt qualitatiu en el treball de la sectorial.
 
A continuació es van presentar les altres persones membre de la candidatura per a la nova executiva que també va ser escollida per unanimitat. Podeu conèixer les persones que formen part de l'executiva de la sectorial de Justícia en aquest enllaç:  https://www.esquerra.cat/ca/justicia#team
 
Finalment, l'Ester Capella, consellera de Justícia, va fer la cloenda en la que va agrair les ganes de fer feina al nou equip i va esboçar els reptes de la justícia que s'han d'encarar en un context de manca de normalitat democràtica. Entre els reptes va destacar la importància d'estendre la visió internacional per una justícia global, l'enfortiment del dret civil català per afrontar problemàtiques com la de l'habitatge, tenir sempre perspectiva de gènere, potenciar la justícia restaurativa, la mediació, etc.